Sarjakuvabasaari

Järjestämme divareita, kustantamoita ja pienlehtitoimintaa esittelevän sarjakuvien myyntibasaarin Kulttuuritalo Grandissa. Tervetuloa myymään ja ostamaan sarjakuvia!

Haluatko oman myyntipöydän festivaaleilta? Ole yhteydessä Peter Kaarioon, pkaa(a)plasticity.fi. Myyntipöytä maksaa 10e ja se maksetaan käteisellä paikan päällä. Jokaiselle myyjälle on varattu yksi pöytä, tarvittaessa enemmänkin. Lähetä lyhyt esittely suomeksi ja mielellään myös ruotsiksi myytävästä tavarasta, mahdollinen logo ja muuta kuva-aineistoa niin puffaamme myyntipistettäsi jo etukäteen verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Myyjille ei ole varattu erillistä parkkipaikkaa, mutta roudata voi etu- tai takaoven kautta ja ilmaisia parkkipaikkoja löytyy kahden korttelin päässä. Pystytyksen apuna meillä on apulaisia, joten kaikkea tavaraa ei tarvitse roudata yksin.

Myyjät:

Tuukka Teponoja

Myynnissä Kaunis Mieli Kääntää Katseensa Sisäänpäin (myöh. KMKKS)-albumin lisäksi ainakin Piriorjaa ja spesiaalina muutama kappale kymmenen vuoden takaista esikoisomakustannetta, jonka saa enää ainoastaan kytkykauppana vuoden 2011 Aivoiglu-lehden kanssa. Mahdollisesti mukana myös muutamia originaalejaja julisteita. Vuosien 2008-2015 24h-sarjakuvat kokoavaa digialbumia (ilmainen/maksa mitä haluat) on saatavilla paikan päältä.

Jukka-Petteri Eronen
Sarjakuvapiirtäjä Jukkiksen (Jukka-Petteri Eronen) ja käsikirjoittaja Viljami Vaskosen yhteistyönä toteutettuja sarjakuvia. Tuoreimpana Tietäjän kirous -fantasiasarjakuva, johon aineksia on etsitty 90-luvun lamanharmaista muistoista ja niihin väriä tuoneista tarinoista. Saatavilla myös tekijöiden aiempi teos August von Essenin seikkailut: Lintu mustasiipi.

Apila Pepita
Apila Pepita Miettinen on helsinkiläinen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Hän tekee värikkäitä ja söpöjä eläinaiheisia kuvituksia, joista myynnissä tarroja, postikortteja ja printtejä. Apila Pepitan esikoissarjakuva-albumi MOSSDASH (Lilies of the Streets, 2016) kuvaa muunsukupuolisen kodittoman henkilön elämää, kun hän koittaa kerätä rahaa mystistä avaruusrakettia varten myymällä seksiä. Apilalta myynnissä myös sarjakuvapienlehtiä, jotka käsittelevät mielenterveyttä, feminismiä ja queer-aiheita värikkäin ja eläväisin kuvin.

 

Suomen sarjakuvaseura / Sarjakuvakeskus
Suomen sarjakuvaseura (perustettu 1971) on sarjakuvan keskusjärjestö. Sarjainfo-lehti on alan ainoa yleislehti, sen saavat seuran jäsenet. Seuran ylläpitämä Sarjakuvakeskus järjestää Helsingissä kursseja, tapahtumia ja näyttelyitä. Järjestämme myös syyskuisia Helsingin sarjakuvafestivaaleja.
Å-festissä myymme Sarjainfoja ja paljon erilaisia sarjakuvakirjoja edullisesti. Meillä on myös tunnettujen suomalaisten tekijöiden ruotsiksi julkaistuja teoksia Optimal Press -kustantamolta.

Cupcake Fight Club

Kaisa Leka

Richard Jensen

Filippa Hella

Markku Untinen

Kaisa Åstrand

 

Veikko Häkkinen

Turun Sarjakuvakerho

Femidistro

Miissa Rantanen / Viivi Rintanen

Muurian opisto

Feminist Comix 

Retropieru

Puukkosaha

Turun Sarjakuvakauppa / Arktinen Banaani