Å-fest 2018 – lauantaina 10.2.2018 Porvoossa

Å-fest 2018 ohjelma- ja näyttelyhaku

Å-fest tulee neljättä kertaa 10.2.2018! Porvoon sarjakuvafestivaalin vuoden 2018 teema on Sukupolvet. Haemme festivaaliin ohjelmasisältöjä ja näyttelyitä. Vuoden 2018 uutuutena on smÅ-fest, joukko pieniä satellittiinäyttelyitä ympäri Porvoon näkyviä paikkoja. Voit ilmoittaa useita eri näyttely- tai ohjelmaehdotuksia, kuitenkin yksi ehdotus lomaketta kohden. Hae mukaan tästä.

Maan rajat. Kasvun rajat. Rajattomat mahdollisuudet. Rajat ihmisten, sukupuolten, kansalaisuuksien välillä. Ihminen elää rajojen sisällä, hyppää rajan yli viimeisen kerran. Kiertää rajan tai kunnioittaa sitä. Ja rajat sinun sisälläsi, oletko ajattellut niitä, kynnykset joiden yli et astu?

FESTARIOHJELMA 2017 (PDF)

Pressitiedote 11.2.2017 (PDF)

Porvoon sarjakuvafestivaali Å-fest juhlii satavuotiasta Suomea kulkemalla rajatilaan. Festivaalin teema on vuonna 2017 Rajat / Gränser / Borders. Päätapahtuma järjestetään lauantaina 11.2.2017 Kulttuurikeskus Grandissa ja oheistapahtumiin voi osallistua muun muassa kirjastoissa sekä gallerioissa.

Tarjolla on kova pohjoismainen kattaus taidetta ja taiteilijoita, kiinnostavia näyttelyitä, inspiroivia työpajoja ja tietysti tuttuun tapaan sarjakuvien myyntibasaari ja laadukas iltaklubi. Tapahtuman järjestää Porvoon sarjakuvayhdistys.

Tapahtuma on maksuton, avoin, kaksikielinen ja koko perheelle suunnattu.

Kulttuurikeskus Grandin osoite on Piispankatu 28, torin laidalla. Nähdään Porvoossa helmikuussa!

Lisätietoja sähköpostitse festival@a-fest.fi ja Facebookin kautta.

  1. Kulttuurikeskus Grand
  2. Electric Wonderland Tattoo
  3. Taidetehdas
  4. Kirjasto
  5. Galleria Kreutz
  6. La Fiesta
  7. Linja-autoasema